راه آشپزی

طرز تهیه پاستا آلفردو لذیذ

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ با اصول حرفه ای

پاستا یک اسم ایتالایی می باشد که برای این غذای فوق العاده لذیذ در نظر گرفته شده است که در انواع مختلف و طرز تهیه های دیگر قابل طبخ می باشد که به جرات می توان گفت که همه ی آن ها طعم های خاص و عالی خود را دارند.

پاستا با سس آلفردو و مرغ را ما در ادامه این مطلب برای شما در آشپزخانه نمناک بیان کرده ایم ، ما را همراهی کنید تا به طور کامل این طرز تهیه پاستا را مشاهده نمایید :

قبل از همه این مواد را برای درست کردن سس آلفردو آماده نمایید.

  • کره :یک چهارم پیمانه
  • خامه :یک پیمانه
  • سیر:یک حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم
  • جعفری تازه : یک چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه سس برای پاستا

تابه متوسطی را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.

سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد.

بعد جعفری ، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.

پاستا با سس آلفردو

مواد لازم برای تهیه پاستا

  • پاستا :500 گرم
  • کره :نیم پیمانه
  • سینه مرغ(پخته و تکه تکه شده) :300 گرم
  • جعفری :اندکی برای تزئین
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا

در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید . بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند.

در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند .

پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.

همچنین بخوانید:

چند نکته برای طرز تهیه پاستا

  • هر چند سیر تازه عطر بی نظیری به غذای شما میدهد ولی میتوانید به جای سیر تازه از دو قاشق غذا خوری پودر سیر هم استفاده کنید.
  • جای کره هم میتوان روغن زیتون را جایگزین کرد.در نهایت برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه استفاده کنید تا مزه و جلوه غذای شما چند برابر شود.

خواص خوردن پاستا

تیم تحقیق کیفیت رژیم غذایی و مصرف مواد مغذی را در افراد پاستاخور و افرادی که پاستا نمی خوردند مقایسه کردند.
بررسی ها نشان داد افرادی که پاستا می خوردند دارای مصرف بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات، آهن، منیزیم و فییر رژیمی بودند. همچنین این افراد کمتر چربی اشباع شده و قند افزودنی مصرف می کردند.
این تنها گزارش در مورد خواص مصرف پاستا نیست. سال گذشته محققان با بررسی 23 هزار ایتالیایی دریافتند مصرف پاستا با کاهش شاخص توده بدنی مرتبط است.
همچنین تحلیل و بررسی حدود 50 مطالعه هم نشان می دهد که رژیم غذایی کم کربوهیدرات به اندازه رژیم غذایی کم چرب و با کربوهیدرات بالا در کاهش وزن موثر است.

منبع: پاستا سایت نمناک

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی