راه آشپزی

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردی

طرز تهیه آش دوغ کردی :

ماست را با دوغ مخلوط کنید و 1 لیتر آب داخل آن بریزید و حل کنید .بعد آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و تخم مرغ ها را تک تک داخل آن بشکنید و کم کم هم بزنید تا دوغ و ماست نبرند.

تره ، گشنیز و نعنا را تمیز کنید و پس از شستن ، به صورت درشت خرد کنید. بعد به همراه نخود خیس خورده شده و برنج به داخل آش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

نمک و فلفل را هم در آخرای پخت آش اضافه کنید.بعد از 45 دقیقه آش آماده است و میتوانید همراه با سیر داغ سرو کنید.

با راه آشپزی همراه باشید

نکات تکمیلی در مورد آش دوغ کردی

آش دوغ کردی جزو غذای محلی - سایر میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
آش دوغ کردی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : mokhtalet95.blog

خوب بود. ممنون

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی