طرز تهیه یک “فلافل” خوشمزه و بی نظیر را در سایت نمناک ملاحظه نمایید.
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم.
فلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود. مواد مورد نیاز برای تهیه فلافل آبادانی نخود ۱ کیلو جعفری ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۱ بوته فلفل سیاه و سفید ۲/۳ ق غ نمک به میزان لازم ادویه به میزان لازم ادویه مخصوص فلافل که شامل ( زیره ،گشنیز ، زردچوبه و ادویه های مختلف ) یا ادویه کاری نصف قاشق غذاخوری سس انبه به میزان دلخواه روغن ترجیحا کنجد به میزان لازم طرز تهیه فلافل آبادانی ابتدا نخودی را که از ۲۴ ساعت قبل خیس کردیم و چند بار آب را عوض کردیم به همراه جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن می ریزیم تا باهم میکس شوند.
خمیری که آماده شد . نمک ، فلفل و ادویه های لازم رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم . اگر داخل خمیر آب افتاد میتوانید با اضافه کردن کمی آرد نخود چی آب آن جمع کنید و سعی کنید فلافل ها را به صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ قوطور شده میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود. وقتی که خمیر خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ی روغن میاید که آن موقعه میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید. دقت کنید بر اثر حرارت بالای روغن نسوزد و از ظرف کوچکتر و گود تر استفاده کنید تا روغن زیادی مصرف نشود.
بعد از سرخ شدن هم میتوانید فلافل ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود . فلافل های آماده را داخل در کنار خیار شور گوجه فرنگی ، کاهوی خرد شده و انواع ترشی میتوانید مصرف کنید و به همراه سس انبه که بسیار لذیذ می باشد. طرز تهیه سس انبه برای فلافل دستور تهیه سس انبه هم به این شکل است که به اضای هر ۱ قاشق پودر انبه باید ۶ برابرآب جوشیده و یک ته استکان سرکه سفید باهم مخلوط میکنیم و روی فلافل ها میریزیم .
منبع : دایان
- پنجشنبه ۴ مهر ۹۸