راه آشپزی

طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی

دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران ها

مرغ سرخ شده رستورانی که اغلب آن را هوس می کنید، اکنون می توانید به راحتی در خانه درست کنید. دستور العمل آسان و سریع این بخش برای بال مرغ سرخ شده هم

خوش مزه می شود.مرغ سوخاری رستورانی

بنابراین دوستان و خانواده را برای مهمانی به صرف مرغ دعوت کنید و آن ها را با مهارت های آشپزی خود شگفت زده کنید !

 

آموزش مرغ سوخاری رستورانی در خانه

این دستور برای دو نفر است

زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه

زمان پخت :15 دقیقه

کل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقیقه

 


مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی

1 عدد تخم مرغ

1 / 4 قاشق چایخوری نمک

1 / 4 قاشق چایخوری فلفل

1 فنجان آرد سوخاری

1 / 2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق چایخوری پونه کوهی

1 قاشق چایخوری ریحان

6 عدد ران مرغ

به مقدار لازم نان خرد شده

 

طرز تهیه مرغ سرخ شده رستورانی 

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به

همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .

 

مزه دار کردن مرغ :

ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

 

آماده سازی مرغ:

بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ،

آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

منبع: آشپزخونه

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی