طرز تهیه خوراک مرغ و سس تند برای آن
در ادامه با طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات چینی و دو روش دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات آشنا میشوید.
مواد لازم :
سینه مرغ مکعبی خردکرده: «100 گرم» | 150 کیلوکالری |
آب: «250 میلی لیتر » |0 کیلوکالری |
روغن زیتون: «1 قاشق چای خوری» | 45 کیلوکالری |
کدوی خردکرده : «50 گرم» | 10 کیلوکالری |
هویج خردکرده: «50 گرم » | 15 کیلوکالری |
سیب زمینی خردکرده: «50 گرم» | 35 کیلوکالری |
طرز تهیه :
تکه های مرغ را همراه با آب درون قابلمه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
حالا روغن زیتون و سبزیجات را به آن بیفزایید تا همه مواد پخته شده و آب خوراک تقریباً نصف شود.
نکاتی در مورد این غذا :
خوراک فوق را تحت هیچ شرایطی سرخ نکنید و به صورت بخارپز یا آب پز مصرف نمایید.
در کنار این غذا می توانید از نان سنگک به جای نان های دیگر استفاده نمایید.
حتماً در کنار غذاهای خود حداقل نصف لیوان ماست کم چرب یا ماست پروبیوتیک نیز استفاده نمایید.
روشی دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:
مواد لازم:
سینه مرغ : 1/2
هویج : 3عدد
فلفل دلمه کوچک : 1عدد(می توانید از رنگهای مختلف فلفل دلمه برای زیباتر شدن غذا استفاده کنید)
پیاز : 1عددمتوسط
قارچ : 200گرم
سیب زمینی : 1عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 1ونیم قاشق سوپ خوری
آبلیمو : 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را به صورت خلالی برش میزنیم. سیب زمینی های خلال شده را سرخ کرده و کنار میگذاریم.بعد درهمان ظرف و روغن اول پیاز را تفت میدهیم تا کمی سبک شود سپس سینه های مرغ را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت دادن به مقداری که رنگ آنها برگردد خلال های هویج و فلفل دلمه ها را اضافه میکنیم و تفت میدهیم قارچها را اسلایسی خورد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب نیندازد 1قاشق آبلیمو را هم اضافه میکنیم تا رنگ قارچها سفید بماند.
زردچوبه، رب، نمک وفلفل غذا را اضافه کرده بعد از کمی تفت دادن 1/2 لیوان آب اضافه کرده و میگذاریم با حرارت خیلی ملایم پخته شود و جا بیافتد بعد در ظرف مناسبی ریخته و با سیب زمینی های سرخ شده(یا در فر کبابی شده) تزیین میکنیم. این غذا را میتوانید هم با نان سرو کنید هم با برنج.
خوراک مرغ و سبزیجات به روش چینی
مواد لازم:
پیاز: 140 گرم
قارچ: 140 گرم
کدو سبز: 280 گرم
هویج: 140 گرم
فلفل دلمه زرد یا سبز: 300 گرم
کره: 50 گرم
جوانه ماش: 300 گرم
سینه مرغ: 500 گرم
کنجد: 3 قاشق سوپخوری
سویا سس: 80 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز، قارچ، کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلال های بلند یکدست برش داده و هر یک را جداگانه در مقداری کره تفت دهید. مواد را طوری تفت دهید که تُردی خود را از دست ندهند. برای مثال هویج بیشتر از کدو باید تفت داده شود. مرغ را نیز به طور یکدست و جداگانه در مقداری کره تفت دهید. جوانه ماش را هم در کمی کره تفت دهید.
در آخر تمام مواد را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید. روی آن کنجد و پس از آن سویا سس بریزید و همه را مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و با سُس تند سرو کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه سُس تند:
سیر: 2 حبه
پیازچه: 10 عدد
فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
کره: 2 قاشق سوپخوری
سویا سس: 2 قاشق سوپخوری
سس کچاب: 1/2 پیمانه
آب پرتقال: 1/3 پیمانه
فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه :
با پشت چاقو روی سیر بزنید تا له شود. سپس پیازچه و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید. کره را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید، گرم که شد سیر و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید. بعد سویا سس، سس کچاب، آبپرتقال، فلفل قرمز و مقداری نمک را بیفزایید. حرارت را ملایم کنید تا سس غلیظ شود. در آخر فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
منبع : نمناک
- يكشنبه ۱۰ شهریور ۹۸