راه آشپزی

طرز تهیه “خوراک مرغ” همراه با نکات اصولی

طرز تهیه خوراک مرغ و سس تند برای آن

در ادامه با طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات چینی و دو روش دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات آشنا میشوید.خوراک مرغ

خوراک مرغ

مواد لازم :

سینه مرغ مکعبی خردکرده: «100 گرم»  | 150 کیلوکالری |
آب: «250 میلی لیتر »  |0 کیلوکالری |
روغن زیتون:  «1 قاشق چای خوری»      | 45 کیلوکالری |
کدوی خردکرده : «50 گرم»  | 10 کیلوکالری |
هویج خردکرده:  «50 گرم »  | 15 کیلوکالری | 
سیب زمینی خردکرده: «50 گرم»   | 35 کیلوکالری |

طرز تهیه :
تکه های مرغ را همراه با آب درون قابلمه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
حالا روغن زیتون و سبزیجات را به آن بیفزایید تا همه مواد پخته شده و آب خوراک تقریباً نصف شود.

تهیه ی خوراک مرغ

نکاتی در مورد این غذا :
خوراک فوق را تحت هیچ شرایطی سرخ نکنید و به صورت بخارپز یا آب پز مصرف نمایید.
در کنار این غذا می توانید از نان سنگک به جای نان های دیگر استفاده نمایید.
حتماً در کنار غذاهای خود حداقل نصف لیوان ماست کم چرب یا ماست پروبیوتیک نیز استفاده نمایید. 

روشی دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

مواد لازم:

سینه مرغ : 1/2

هویج : 3عدد

فلفل دلمه کوچک : 1عدد(می توانید از رنگهای مختلف فلفل دلمه برای زیباتر شدن غذا استفاده کنید)

پیاز : 1عددمتوسط

قارچ : 200گرم

سیب زمینی : 1عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: 1ونیم قاشق سوپ خوری

آبلیمو : 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

خوراک مرغ

طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را به صورت خلالی برش میزنیم. سیب زمینی های خلال شده را سرخ کرده و کنار میگذاریم.بعد درهمان ظرف و روغن اول پیاز را تفت میدهیم تا کمی سبک شود سپس سینه های مرغ را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت دادن به مقداری که رنگ آنها برگردد خلال های هویج و فلفل دلمه ها را اضافه میکنیم و تفت میدهیم  قارچها را اسلایسی خورد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب نیندازد 1قاشق آبلیمو را هم اضافه  میکنیم تا رنگ قارچها سفید بماند.

زردچوبه، رب، نمک وفلفل غذا را اضافه کرده بعد از کمی تفت دادن 1/2 لیوان آب اضافه کرده و میگذاریم با حرارت خیلی ملایم پخته شود و جا بیافتد بعد در ظرف مناسبی ریخته و با سیب زمینی های سرخ شده(یا در فر کبابی شده) تزیین میکنیم. این غذا را میتوانید هم با نان سرو کنید هم با برنج.

خوراک مرغ و سبزیجات به روش چینی

مواد لازم:

پیاز: 140 گرم

قارچ:  140 گرم

کدو سبز: 280 گرم

هویج: 140 گرم

فلفل دلمه زرد یا سبز: 300 گرم

کره: 50 گرم

جوانه ماش: 300 گرم

سینه مرغ:  500 گرم

کنجد: 3 قاشق سوپخوری

سویا سس: 80 گرم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز، قارچ، کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلال های بلند  یکدست برش داده و هر یک را جداگانه در مقداری کره تفت دهید. مواد را طوری تفت دهید که تُردی خود را از دست ندهند. برای مثال هویج بیشتر از کدو باید تفت داده شود. مرغ را نیز به طور یکدست و جداگانه در مقداری کره تفت دهید. جوانه ماش را هم در کمی کره تفت دهید.

در آخر تمام مواد را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید. روی آن کنجد و پس از آن سویا سس بریزید و همه را مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و با سُس تند سرو کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه سُس تند:

سیر: 2 حبه

پیازچه: 10 عدد

فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد

کره: 2 قاشق سوپخوری

سویا سس: 2 قاشق سوپخوری

سس کچاب: 1/2 پیمانه

آب پرتقال:  1/3 پیمانه

فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری

نمک: به مقدار لازم

سس تند

طرز تهیه :

با پشت چاقو روی سیر بزنید تا له شود. سپس پیازچه و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید. کره را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید، گرم که شد سیر و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید. بعد سویا سس، سس کچاب، آبپرتقال، فلفل قرمز و مقداری نمک را بیفزایید. حرارت را ملایم کنید تا سس غلیظ شود. در آخر فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

منبع : نمناک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی