راه آشپزی

آموزش کامل طرز تهیه پنکیک موز و لیمو دز منزل

نمکستان : در این پست طرز تهیه پنکیک موز را آماده کرده ایم . پنکیک یا کرپ انواع بسیار متنوعی دارد که بسته به مواد آن می توان بعنوان صبحانه یا دسر سرو کرد. ماده اصلی همه آنها شیر، تخم مرغ و آرد می باشد که معمولا با عسل یا ماده ای شیرین سرو می شود.

پنکیک موز و لیمو , طرز تهیه پنکیک موز و لیمو , پخت غذای پنکیک موز و لیمو

در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پنکیک موز و لیمو آشنا می شو ید.

مواد لازم برای پنکیک موز و لیمو برای ۴ نفر :

آرد سفید ساده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد، زده شده
شیر ۱ پیمانه
آب سرد ۴ قاشق غذاخوری
موز ۴ عدد
عسل ساده ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

همچنین بخوانید : سرو کشک بادمجان لقمه ای

طرز تهیه پنکیک موز و لیمو :

مرحله ۱ – آرد، شیر، تخم مرغ و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه ای یکدست و روان درست شود. سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله ۲ – پوست موزها را گرفته و حلقه ای برش بزنید، سپس با عسل و لیمو مخلوط کنید.

مرحله ۳ – تابه ای را به مقدار خیلی کم چرب کرده و یک ملاقه بزرگ از مایه را داخل آن ریخته و کمی پهن کنید. سپس اجازه دهید هر دو طرف آن کمی قهوه ای شود. مابقی مایه را به همین روش آماده کنید.

مرحله ۴ – پنکیک های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بصورت نیم دایره یا چهار گوش قرار داده و مخلوط موز را بین آنها ریخته، با برش هایی از لیمو تزئین کرده و سپس سرو نمائید.

نکته : پنکیک را می توانید به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید، برای این منظور بین هر پنکیک را با کاغذ روغنی پوشانده و در انتها در نایلونی قرار داده و در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه پنکیک موز و لیمو


منبع: foodpad2
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی