نمکستان : در این پست طرز تهیه پنکیک موز را آماده کرده ایم . پنکیک یا کرپ انواع بسیار متنوعی دارد که بسته به مواد آن می توان بعنوان صبحانه یا دسر سرو کرد. ماده اصلی همه آنها شیر، تخم مرغ و آرد می باشد که معمولا با عسل یا ماده ای شیرین سرو می شود.
در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پنکیک موز و لیمو آشنا می شو ید.
مواد لازم برای پنکیک موز و لیمو برای ۴ نفر :
آرد سفید ساده | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد، زده شده |
شیر | ۱ پیمانه |
آب سرد | ۴ قاشق غذاخوری |
موز | ۴ عدد |
عسل ساده | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیموی تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
همچنین بخوانید : سرو کشک بادمجان لقمه ای
طرز تهیه پنکیک موز و لیمو :
مرحله ۱ – آرد، شیر، تخم مرغ و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه ای یکدست و روان درست شود. سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله ۲ – پوست موزها را گرفته و حلقه ای برش بزنید، سپس با عسل و لیمو مخلوط کنید.
مرحله ۳ – تابه ای را به مقدار خیلی کم چرب کرده و یک ملاقه بزرگ از مایه را داخل آن ریخته و کمی پهن کنید. سپس اجازه دهید هر دو طرف آن کمی قهوه ای شود. مابقی مایه را به همین روش آماده کنید.
مرحله ۴ – پنکیک های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بصورت نیم دایره یا چهار گوش قرار داده و مخلوط موز را بین آنها ریخته، با برش هایی از لیمو تزئین کرده و سپس سرو نمائید.
نکته : پنکیک را می توانید به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید، برای این منظور بین هر پنکیک را با کاغذ روغنی پوشانده و در انتها در نایلونی قرار داده و در فریزر قرار دهید.
- سه شنبه ۲ مهر ۹۸