راه آشپزی

طرز تهیه سس پستو

مواد لازم برای تهیه سس پستو

  • ۲ مشت ریحان تازه
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • دو حبه سیر
  • ۴ الی ۵ عدد گردو
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سس پستو

مرحله اول:

ابتدا برگ های ریحان را شسته در ظرفی قرار دهید. پنیر پارمزان را روی برگ های ریحان رنده کنید.

 

مرحله دوم:

مغز گردو ها را با دست کمی خرد کنید. در صورتی که از بادام زمینی و یا بادام هندی استفاده می کنید می توانید آن ها را قبل از اضافه کردن، کمی در تابه حرارت داده و تفت دهید. (این کار باعث می شود تا سس شما طعم دلپذیر تری داشته باشد) سپس مغز گردوها را که کمی شکسته و خرد کرده اید داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم:

برگ های ریحان به همراه پنیر پارمزان را داخل مخلوط کن بریزید. حبه های سیر، آبلیمو و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. و تمام مواد را خوب باهم مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست شود. سپس مواد سس را داخل ظرفی ریخته و در انتها روغن زیتون را اضافه کرده و خوب هم بزنید. (در صورتی که روغن زیتون را داخل دستگاه بریزید، مقدار بسیاری از روغن به دیواره میچسبد و هدر می رود. پس بهتر است روغن زیتون را در آخر اضافه کنید.)

سس پستو خوشمزه و لذیذ شما آماده می باشد تا آن را همراه انواع سالاد، پاستا، پیتزا ایتالیایی و ساندویچ نوش جان کرده و لذت ببرید. همان طور که مشاهده کردید، سس پستو طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد. اما در عین سادگی، یک چاشنی فوق العاده جذاب و خوشمزه است.

 

نکات کلیدی تهیه سس پستو

– سس پستو قرمز که همان سس پستو گوجه فرنگی می باشد، و در آن به جای ریحان یا اسفناج از گوجه فرنگی پوره شده استفاده می شود. این سس برای انواع پاستا، چاشنی لذیذی خواهد بود. البته در تهیه این سس می توانید از گوجه فرنگی و ریحان به طور هم زمان نیز استفاده کرده و برای رنگ قرمز بیشتر، کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید.

– سس پستو سفید نیز از انواع سس پستو است که هیچ گونه سبزیجاتی به سس اضافه نمی شود و یا برای داشتن رنگ سفید، کمی سس مایونز به مخلوط مواد سس افزوده می شود.

– این سس به دلیلی خانگی بودن و نداشتن مواد نگهدارنده، تا حداکثر ده روز در یخچال قابل نگهداری می باشد.

– پس از آماده شدن سس، در صورتی که احساس کردید سس بیش از حد غلیظ است می توانید مقدار بیشتری روغن زیتون به آن اضافه کنید.

– اضافه کردن آبلیمو سلیقه ای می باشد. اما از کپک زدن سس جلوگیری می کند.

– شما می توانید طبق سلیقه و ذائقه خود از انواع مغزها در تهیه این سس استفاده کنید. سس پستو با بادام زمینی و یا بادام هندی، همچنین پستو با پسته، از انواع سس پستو می باشند که طعم بسیار لذیذی دارند. و همان طور که گفته شد می توانید مغزها را قبل از استفاده کمی حرارت داده و تفت دهید.

 

منبع: irancook

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی