راه آشپزی

حلوا پسته

آرد سفید 300 گرم.

کره گیاهی 150 گرم.

پودر پسته 300گرم.

پودر قند 1 پیمانه.

پودر هل 1 قاشق مرباخوری

نتیجه تصویری برای حلوا پسته

آرد سفید را روی حرارت ملایم تفت میدهیم باید بوی خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد
پس از تفت آردکره را اضافه کرده در حدی که کاملا کره باز شود و به خورد ارد روداز روی حرارت برداشته پودر قند،پودر پسته و هل را با هم مخلوط کرده و به مواد آرد اضافه می کنیم( اگر خواستیم ابن مرحله رنگ سبز و گلاب میزنیم حلوا آماده را داخل قالب های مینی ساوارین پرس می کنیم.
به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار می دهیم و بعد از قالب خارج می کنیم
درصورت تمایل به رنگ سبز تر حلوا یه قطره رنگ سبز با نصف کمتری استکان گلاب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید
کره ممکنه بیشتر نیاز باشه بستگی به چربی پودر پسته شما داره خودم کره بیشتر زدم و خلال پسته رو پودر کنید خوشرنگ تره برای این حلوا

 

منبع:ashpzbashi.loxblog

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی