راه آشپزی

بلغور پلو، مخصوص کشور ترکیه

مواد لازم:

  • ۲ لیوان بلغور پلویی
  • ۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
  • ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط پوست گرفته شده و مکعبی خرد شده
  • ۳-۴ عدد فلفل سبز قلمی ریز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سرپر کره
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک
  • ۳ لیوان آب گرم
  • مقداری نعناع خشک یا نعناع تازه
  • مقداری پودر فلفل قرمز

Image result for ‫بلغور پلو‬‎


طرز تهیه:

بلغورها را داخل آبکش ریخته آنها را میشوییم.داخل یک قابلمه گود روغن زیتون،کره،پیازهای ریز خرد شده و نمک را میریزیم.تا زمانی که پیازها شفاف شوند تفتشان میدهیم.به آنها فلفل های ریز خرد شده را اضافه کرده  و ۲-۱ دقیقه بیشتر آنها را تفت می دهیم.سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و تازمانی که آبشان اندکی بخار شود تفتشان میدهیم.بعد بلغورها را اضافه کرده و ۲-۱ دقیقه اضافه تر آنها را تفت می دهیم.آب گرم را به بلغور اضافه کرده ابتدا شعله گاز را به مدت ۳-۲ دقیقه زیاد کرده وسپس آن را کم نموده و غذا را تا زمانی که آبش بخوبی بخار شود میپزیم.بسته به طبع وذائقه به پلوی بلغور نعناع خشک و فلفل قرمز اضافه کرده و با پلو مخلوط مینماییم.روی درب باز قابلمه ۲ لایه حوله کاغذی قرارداده وسپس روی درب آن دم کن قرار داده و  درب حاوی دم کنی را روی قابلمه میگذاریم. پلو را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه میپزیم.بلغور پلو را میتوان با دوغ و خیارماست سرو کرد.

 

منبع : ashpazekhallagh

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی