مواد لازم برای تهیه ته انداز میگو:
میگو: 250 گرم،
گشنیز: 300 گرم،
شنبلیله: 50 گرم،
شوید: 50 گرم،
پیاز داغ: 1 پیمانه،
برنج: 3 پیمانه،
کشمش: 100 گرم،
سیر: 6 حبه،
لیمو عمانی: 2 قاشق غذا خوری،
فلفل قرمز و زرد چوبه: هر یک به میزان لازم،
روغن: به میزان لازم.
روش تهیه:
بعد از سرخ کردن پیاز و تف دادن سبزی بدون روغن در ماهیتابه آنها را با هم
مخلوط می کنیم و سپس ادویه را اضافه می کنیم . بعد از آن میگو هارا که پاک
کرده ایم را به سبزی تف داده شده اضافه می کنیم. برنج آبکش شده را در
قابلمه ریخته و مواد ماهیتابه را روی برنج ریخته و باقیمانده برنج را روی
مواد می ریزیم وبعد از دم کشیدن با کشمش روی غذا تزیین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز اصفهان
- شنبه ۳ بهمن ۹۴