َتزیین شله زرد و حلوا و کاچی مجلسی
تزیین شله زرد
دیزاین شله زرد
اموزش تزیین حلوا با سیخ
تزیین حلوا با قالب
تزیین حلوا برای مراسم ختم
حلوای گل محمدی
تزیین حلوا با کنجد و پودر نارگیل
تزیین حلوا
تزیین حلوا قالبی
دیزاین شله زرد
شله زرد مجلسی
همچنین بخوانید آموزش کامل طرز تهیه پنکیک موز و لیمو دز منزل
شله زرد نذری
برنج نیمه ۱پیمانه
شکر ۲پیمانه
اب ۹پیمانه
زعفران و خلال بادام به میزان لازم
کره۵۰ گرم
گلاب یک دوم لیوان
رنده ی پوست پرتقال ۱ق م
طرز تهیه:
اول برنجمون از ۳ ساعت قبل با آب خیس میکنیم بعد ابشو خالی کرده و بریزیم داخل قابلمه و تا کشیده شدن آب اضافی برنج رو هم میزنیم بعد و اب رو میریزیم ، روی حرارت تا برنج ها پخته شن بیست دقیقه از پخت برنج که گذشت کمی از زعفران رو اضافه کنید تا بصطلاح مغز برنج هم رنگ بگیره دوباره میزاریم خوب پخته بشه
بعد که برنج خوب پخته شد ما بقی زعفران
شکر و گلاب و را اضافه کنید تا موقعی که شکر باز بشه و به خورد برنج بره
بعد هم کره و بادام را اضافه کنید و در آخر سر
رنده ی پوست پرتقال رو که اختیاری هست رو اضافه کنید و شله زرد و رو برای ۱۵ دقیقه دم کنید.
منبع:زندگی سالم
- چهارشنبه ۳ مهر ۹۸