مواد لازم برای سوپ کدو تنبل
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
دو عدد پیاز خردشده
دو حبه سیر
یک پیمانه عدس از قبل خیسانده و پخته شده
یک عدد هویج خردشده (سلیقه ای)
یک کیلوگرم کدو حلوایی، پوست گرفته و خرد شده
700 میلی لیتر عصاره مرغ (استاک مرغ) یا استاک سبزیجات
142 میلی لیتر خامه ترش برای پخت وپز
مقداری تخمه کدو (برای تزئین و دلبخواه)
یک شاخه رزماری (دلبخواه)
طرز تهیه سوپ کدو تنبل
قبلا روش پوست گرفتن و کبابی یا آب پز کردن کدو تنبل را اینجا گفته بودیم. یکی از این روش ها را انتخاب کنید و پوست کدو را بگیرید و تخم هایش را جدا کنید. کدو را با کارد تیز خرد کنید و کنار بگذارید.
پیازها را با روغن زیتون تفت می دهیم. در حدی که پیازها نرم شوند و سیر را اضافه می کنیم.
کدوهای برش خورده و مکعبی را به پیاز و سیرداغ اضافه کرده و چند دقیقه سرخ می کنیم. کمی بعد هویج خرد شده و عدس پخته را هم اضافه می کنیم.
رزماری یا اکلیل کوهی را روی مواد در حال برنزه شدن می ریزیم. همراه با نمک و فلفل و بقیه ادیوه هایی که ممکن است دوست داشته باشیم.
وقتی مواد کمی طلایی شدند، عصاره سبزیجات یا گوشت (اگر نداشتیم، آب مرغ یا گوشت) را اضافه می کنیم. جوش که آمد با در بسته برای حدود ده دقیقه روی شعله پایین رهایش می کنیم تا برای خودش بجوشد.
اینجا می توانیم خامه را اضافه کنیم و بگذاریم دوباره بجوشد. اگر دوست دارید می توانید خامه را موقع سرو اضافه کنید تا مزه سرد و گرم و ترش و شیرین از هم سوا و دل انگیزتر شوند.
می توانیم همه مواد را با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن له و مخلوط کرده و داغ سرو کنیم.
نکات تکمیلی در مورد سوپ کدو تنبل
سوپ کدو تنبل جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ کدو تنبل را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
- پنجشنبه ۸ مهر ۹۵