راه آشپزی

کیک گلابی

کیک گلابی یکی از کیک های بسیار خوشمزه ای است که با روشی بسیار ساده تهیه میشود. کیک گلابی و زنجبیل را میتوانید در منزل تهیه کرده و به عنوان یک عصرانه دلچسب با چای گرم سرو کنید.

 

مواد لازم کیک گلابی و زنجبیل :

  • گلابی پوست کنده دانه گرفته و باریک خرد شده 450 گرم
  • تخم مرغ زده شده 3 عدد
  • شکر قهوه ای نرم 1 قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده 300 گرم
  • شکر دانه ریز 175 گرم
  • آرد بکینگ پودر دار 175 گرم
  • پودر زنجبیل 3 قاشق چایخوری


طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل :

برای تهیه این کیک ابتدا 175 گرم از کره را در ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کنید.

سپس آرد را افزوده و تخم مرغ ها را هم بریزید و خوب هم بزنید ، در ادامه زنجبیل را بزنید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر کیک درست شود.

حالا یک قالب 20 سانتی متری را چرب کره و با کاغذ روغنی بپوشانید، با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.

برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.

کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.

در صورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

 

نکات مهم برای پخت کیک

  • وقتی از پخت کیک مطمئن شدید تا ۱۰ دقیقه آنرا در فر خاموش بگذارید تا کمی خنک شود و پفش نخوابد.
  • اگر دوست دارید از مغز گردو استفاده کنید، می‌توانید وقتی مواد کیک آماده شد قبل از ریختن در قالب کیک، کمی مغز گردو خرد و ریز کرده و با مواد مخلوط کنید. سپس مواد را درون قالب کیک بریزید.
  • تا ۳۰ دقیقه‌ی اول در فر را اصلا باز نکنید تا پف کیک نخوابد و بعد از نیم ساعت هر ۵ الی ۱۰ دقیقه یک بار چک کنید که آیا کیک پخته است یا خیر.
  • اگر می‌خواهید کیک گلابی کاراملی داشته باشید کافی است پس از در آوردن از فر، سس کارامل را روی کیک داغ بریزید.
  • اگر می‌خواهید کیک گلابی شکلاتی داشته باشید کافی است که مقدار ۱۵ گرم از آرد را کم کنید و به جای آن پودر کاکائو بریزید.
  • اگر دوست دارید که گلابی‌ها نرم و کمی شیرین شوند کافی است که قبل از گذاشتن گلابی‌ها در قالب آن‌ها را درون یک قابلمه بریزید و همراه با شکر و عسل و آب روی حرارت بگذارید تا به مدت بیست دقیقه بجوشد و گلابی‌ها نرم شوند. سپس آن‌ها را از آب خارج کنید و روی دستمال آبگیر تمیز بگذارید تا شیره‌های اضافی آن خارج شود. سپس آن‌ها را درون قالب بگذارید.
  • می‌توانید لایه‌ی آخر قالب را کمی گلابی نگینی خرد شده بریزید.

 

خواص گلابی:

  • این میوه خوشمزه حاوی مقدار زیادی ویتامین‌های C و K ، فیبر و مس بوده و از این رو از سرطان سینه و سرطان روده پیشگیری میکند.
  • همچنین فیبر موجود در این میوه به کنترل کلسترول خون کمک کرده و از بیماری های قلبی و سکته های قلبی جلوگیری میکند.
  • خوردن گلابی موجب حرکت روده شده و به هضم غذا کمک میکند همچنین یبوست را درمان میکند.
  • این میوه به علت داشتن قند طبیعی انرژی زا و مقوی است.
  • گلابی حاوی مقادیر زیادی بور بوده و از اینرو به جذب جذب کلسیم در بدن کمک کرده و موجب تراکم و استحکام استخوان‌ها میشود و از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
  • گلابی در کاهش تب و درمان گرامازدگی موثر بوده و همچنین برای درمان گلودرد موثر است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی