سس پستو یکی از سس های پر طرفدار ایتالیایی است. این سس خوشمزه چاشنی محبوب و لذیذی برای انواع غذاها مانند پاستا و انواع سالاد می باشد. پاستا پستو یکی از پر طرفدارترین غذاها با سس پستو می باشد که در رستوران های ایتالیایی خواهان زیادی دارد.
مواد لازم برای سس پستو
- دانۀ کاج Pine nuts:نصف پیمانه
- ریحان تازه:4 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده:نصف پیمانه
- سیر:1 حبه
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- روغن زیتون:نصف پیمانه
همچنین بخوانید:
طرز تهیه سس پستو
ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بگذارید تا بو داده شود و طلایی رنگ شود.
بعد دانه ها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا خنک شود.
سپس دانه ها را با پنیر ، سیر ،ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند
و اگر هم دوست داشته باشید دانه های کاج مثل کرانچی شود میتوانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلو گیری کنید.
روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.
این سس را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.
منبع: shikonline
- پنجشنبه ۴ دی ۹۹