مواد لازم :
(برای دو نفر)
تخم مرغ : ۴ عدد
ژامبون مرغ : ۳ ورق
نصف فلفل دلمه متوسط
ذرت : ۱/۴ پیمانه
قارچ : ۴ دونه
دستور تهیه :
ژامبون، قارچ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه. تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید. دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گازرو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه). سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین.
منبع: newcooking
- سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۹