نکاتی طلایی در پخت شیرینی گردویی پفکی:
- در این شیرینی از سفیده تخم مرغ استفاده نمیشود.
- دقت کنید به محض پف کردن شیرینی فر را خاموش کنید. وقتی شیرینی شروع به پف کردن میکند، روی شیرینی ترک میخورد و اگر زیاد در فر بماند ترک آن بیشتر میشود. اگر هم زود در فر را باز کنید پف شیرینی میخوابد.
- مقدار استفاده از گردو و پودرقند سلیقه ایست و میتوانید به نسبت ذائقه تان مواد را کم و یا زیاد کنید.
- نشانه پخته شدن این شیرینی این است که خیلی راحت از کاغذ و سینی جدا شود. ولی اگر به کاغذ روغنی چسبیده باشد باید زمان پخت راکمی بیشترکنید.
- مقدار زدن زرده در این شیرینی بسیار اهمیت دارد و باید حدود 12 دقیقه ای زده شود با این کار بوی زهم تخم مرغ از بین میرود و نیز زرده در کنار پودر قند انسجام پیدا میکند و هنگام ریختن در سینی وا نمیرود.
- گردوها را خیلی ریز خرد نکنید تا موقع خوردن طعم و بافت گردو حس شود.
- در صورتی که دوست داشته باشید می توانید روی شیرینی ها را قبل از گذاشتن داخل فر با خلال یا پودر پسته تزئین کنید.
- مراقب حرارت فر باشید که زیر و روی شیرینی ها رنگ اولیه خودش را حفظ کند و در عین حال کاملاً ترد و شکننده شود.
- برای پخت این شیرینی لازم نیست ابتدا فر را داغ کنید چون این شیرینی خیلی سریع میسوزد.
- مقدار و زمان و درجه حرارت پخت شیرینی را بر اساس فر خودتان و تجربه ای که از پخت شیرینی دارید, تعیین کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.
همچنین بخوانید:
- “سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!
- دستور پخت “عدسی” خانگی مخصوص صبحانه + تصاویر مراحل
- علت خوابیدن پف کیک
نکات مهم:
هنگامی که موادتان روی حرارت است باید مرتبا ان را هم بزنید در این زمان مایه نباید بجوشد یا قل بزند. زمانی که مایه آماده می شود از آن بخار بلند می شود. همچنین می توان به جای چرخ گوشت? مواد را به مدت 2 دقیقه در داخل غذا ساز بریزید. در این خمیر باید حتما از شکر استفاده شود یعنی پودر قند یا پودر شکر مناسب نیست.
می توانید از قیف برای این خمیر استفاده کنید. هر چه به خمیرتان زمان بیشتری جهت استراحت بدهید رنگ آن تیره تر می شود. با کم کردن آن و اضافه کردن گردو شیرینی رنگ تیره تر و همچنین کشدار و و نرم می شود.
منبع: 20cook.blogfa
- يكشنبه ۲۴ اسفند ۹۹