این چیزکیک با پودر براونی و بیسکوئیت های خامه دار شکلاتی درست می شود و طعم خوبی دارد.
مواد لازم (10 تا 12 نفر)
1 بسته پودر آماده کیک براونی
680 گرم پنیر خامه ای
¾ پیمانه شکر
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
36 عدد بیسکوئیت شکلاتی
طرز تهیه
فر را با دمای 165 درجه سانتی گراد روشن کنید.
کف یک تابه مستطیلی پیرکس را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
پودر آماده کیک براونی را در یک کاسه و طبق دستور نوشته شده ی روی بسته، آماده کنید.
در یک کاسه جداگانه، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس، تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.
خمیر براونی را کف تابه پیرکس ریخته و سطح آن را صاف کنید.
24 عدد از بیسکوئیت ها را روی آن در کنار هم بچینید.
مخلوط چیزکیک را روی بیسکوئیت ها ریخته و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
بقیه بیسکوئیت ها را خرد کرده و روی مخلوط چیزکیک بریزید.
ظرف را به مدت 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا لبه های کیک کاملا طلایی شود.
پس از پخت، باید دست کم 2 ساعت آن را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. سپس برش داده و سرو کنید.
- جمعه ۵ آذر ۹۵