خی به خوردن آش علاقه زیادی دارند و ممکن است در طول هفته چند بار پخت آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند گاهی افرادی ترجیح می دهند که در آشپزی کردن از دستور پخت آش های متنوعی استفاده کنند و آش های مختلفی را سرو کنند برخی از غذاها به نام منطقه خاصی گفته می شود اما ممکن است در بسیاری از مناطق دیگر از آن غذا استفاده کنند و آن را درست کنند.
مواد لازم
برنج یک پیمانه خیس کرده
لپه نصف پیمانه
سبزی آش ۷۵۰ گرم
پیازداغ به میزان لازم
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
رب گوجهفرنگی پنج قاشق سوپخوری
نعناداغ برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا لپه را با پیازداغ و زردچوبه نیمپز می کنیم، برنج خیس کرده را به آن اضافهکرده و میگذاریم برنج خوب بپزد تا آش لعاب بیندازد، سپس آب گوجه را همراه با سبزی آش (یا اگر رب بود رب را با سبزی آش) به قابلمه افزوده، نمک و فلفل میزنیم تا زمانیکهآش جا بیفتد.
- پنجشنبه ۱ مهر ۹۵