راه آشپزی

پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگلیسی

کلید خوشمزه شدن سالاد گوجه، در استفاده کردن از گوجه‌فرنگی‌های تازه و قرمز است. پس از سایزهای مختلف گوجه‌فرنگی استفاده کنید ولی همه برش‌ها به یک شکل باشد تا بتوان نظم را در سالاد دید. گوجه‌فرنگی کوچک‌ را اصلا برش نزده و به همان شکل استفاده کنید.

الیور جیمی



مواد لازم:

  • 180 گرم سینه پخته مرغ
  • 4 حبه  سیر
  • 1 عدد تره‌فرنگی بزرگ
  • 1 ق چ خردل سبوس‌دار
  •  روغن زیتون، نمک و فلفل
  •  به میزان لازم

 الیور جیمی
 
روش تهیه:
 
ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. کمی روغن زیتون درون ماهیتابه ریخته و بگذارید تا کمی داغ شود.  سیر را رنده شده و به آن اضافه کنید. مرغ‌ها را از قبل آب‌پز کنید تا فقط مرحله سرخ‌ کردن آن باقی بماند مرغ‌های آب‌پز شده را در ماهیتابه بچینید و هر چند دقیقه آن را برگردانید. با فرچه خردل سبوس‌دار را به کل مرغ بزنید. حالا  ادویه‌ها را اضافه کنید (نمک، فلفل)‌. روی هر تکه از مرغ‌ها با چاقو برش بزنید تا کاملا سرخ و پخته شود. پس از 18 دقیقه مرغ شما آماده است. سپس سریع تره‌فرنگی‌ها را شسته و خرد کنید و به گوشه مرغ اضافه کنید.
 


خوراک پنه پو
 
مواد لازم: 
 
  • 1 عددپیاز قرمز
  • 1 کیلوگرم  سیب‌زمینی
  • 2حبه  سیر
  • 1 قوطی تن ماهی همراه با روغن
  • پنیر پارمسان به میزان لازم
  • 2 عدد  برگ مو
  • 1 ق س  آویشن
  • روغن زیتون،  نمک و فلفل‌ به میزان لازم
  • 300 میلی‌لیتر  خامه کم‌چرب

 الیور جیمی
 
روش تهیه: 
 
ابتدا پیاز را پوست کنده، بشویید و برش بزنید، سپس سیب‌زمینی‌ها را بشویید، پوست  بکنید و گرد‌گرد برش دهید، کنار بگذاریددر سینی فر پیازها را بخوابانید و برش‌های سیب‌زمینی را روی آن بچینید و  نمک، فلفل، کمی روغن زیتون را روی تمام مواد بریزید. خامه کم‌چرب را داخل کاسه‌ای ریخته و 2‌حبه سیر را در آن رنده کنید. ماهی تن را ریش‌ریش کرده و روی کل سیب‌زمینی‌ها بریزید و روغن‌ تن را روی مواد پخش کنید. در آخر پنیر پارمسان را روی تمام مواد رنده کنید.
 
برگ مو را با چاقو ریز‌ریز کرده و همراه با کمی آویشن روی پنیر بریزید. یادتان باشد که روی غذا کمی روغن زیتون بریزید.سپس دستکش به  دست‌کنیدو کل مواد داخل سینی را به‌خوبی هم بزنید. بعد سینی را در حرارت ملایم قرار داده و 200 میلی‌لیتر آب به آن اضافه کنید. روی سینی را فویل کشیده و حرارت را کمی زیاد کنید تا کاملا پخته شود. پس از 10 دقیقه سینی را به آرامی تکان دهید. در آخر فویل را از روی سینی برداشته و مجددا مقداری پنیر روی آن رنده کنید و در قسمت بالای فر به‌مدت 15 دقیقه تا زمانی که کاملا طلایی شود بگذارید.
 

 
دسر آفوگاتو
 
مواد لازم:

  • 1 ق س  قهوه‌فوری
  • 3 ق س  شکر
  • 4 تا 6 عددنان قندی یا بیسکویت
  • 1 قوطی کمپوت گیلاس یا تمشک
  • 1 تخته  شکلات
  • 500 گرم  بستنی وانیلی
  • آب جوش به میزان لازم

 الیور جیمی
 
روش تهیه: 
 
قهوه فوری را همراه با شکر داخل یک پارچ ریخته و تا نصفه با آب جوش پر کنید. نان قندی یا بیسکویت را در 4 فنجانی که می‌خواهید دسر را در آن درست کنید با دست خرد کرده و در ته فنجان‌ها بریزید. حالا کمپوت و گیلاس را با  قهوه روی نان قندی بریزید. سپس یک تخته شکلات را نصف کرده، رنده کنید و یک اسکوپ بستنی درفنجان قرار دهید و مجددا باقی مانده  شکلات را روی آن رنده کنید. برای تزیین آن می‌توانید از گیلاس و آب کمپوت استفاده کنید شما می‌توانید با هر میوه فصل این دسر را درست کنید.
 

 
سالاد سبز
 
مواد لازم:
 
  • 200 گرم  برگ چغندر
  • 200 گرم   اسفناج
  • 1 عدد  لیموی تازه
  • روغن زیتون،  نمک و فلفل به میزان لازم
  • آب به میزان لازم

 
 روش تهیه: 
 
اسفناج و برگ چغندر را خوب شسته و به تکه‌های متوسط برش بزنید. قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار دهید. برگ‌های اسفناج و چغندر را اضافه کنید. بگذارید تا سبزی‌ها کمی نرم شوند.سپس آن را آبکش کنید و درون ظرف سالاد خود بریزید. آب لیموی تازه را همراه بافلفل، نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید و به‌خوبی به هم بزنید.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی