مواد لازم جهت تهیه شنیسل مرغ
- سینه مرغ 1عدد
- آب پیاز نصف پیمانه
- آب لیمو 3 ق س
- زعفران دم کشیده 1 ق س
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سوخاری 1 و نیم پیمانه
- پودر سیر 1 ق چ
- ادویه کاری 1 ق چ
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
- روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
مواد لازم و نکات درست کردن شنیسل مرغ خوشمزه
طرز تهیه شنیسل مرغ
برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه و یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را میتوانید به اندازه هایی که دوست دارید تکه کنید ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت 1و نیم تا 2 سانت برش بزنید. .بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک کوب و یا تیغه ی پشت چاقو که پهن تر است بکوبیم.برای این کار باید یه نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث میشود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود.
چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد ، اندازه آن یک و نیم برابر میشود.
دستور تهیه کامل برای درست کردن شنیسل مرغ
با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمیگردانید و بکوبید.بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه میکنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت طرد تر شود.و اجازه میدهیم 30 دقیقه در آب پیاز ، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.
در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز ، نمک ، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار میکنیم . بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند . مقداری هم زعفران به آن اضافه میکنیم .تا خوشرنگ تر شود.
مرغ های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه دار شده می غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ میگذاریم و دوباره در آرد سوخاری می غلطانیم تا همه ی قسمت های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به اندازه 1 سانت روغن داخل آن میریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ های آغشته به آرد را داخل آن قرار میدهیم.
بهترین دستور تهیه برای شنیسل مرغ خوشمزه
حرارت زیر تابه خیلی مهم است . اگر حرارت زیاد باشد باعث میشود آرد ها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب میشود روغن بیشتری جذب گوشت شود.
نکات کامل برای درست کردن شنیسل مرغ
وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد بر میگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم . شنیسل های سرخ شده را روی دستمال های آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود . و با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو کنید.
نکاتی برای خوشمزه تر کردن شنیسل مرغ
- با بیفتک کوب گوشت سینه را خوب کوبیده و پهن کنید.
- آرد سوخاری دارای مقداری ادویه ، نمک و فلفل است و به همین دلیل هنگام طعم دار کردن مرغ باید دقت کنید.
- در هنگام سرخ کردن شنیسل باید روغن را خوب داغ کنید تا لایه روی سینه جدا نشود.
- هنگام سرخ کردن شنیسل شعله را کم کنید تا کاملاً مغز پخت شود.
- به روغن سرخ کردن شنیسل 25 گرم کره هم اضافه کنید تا شنیسل خوشمزه تر شود.
- شنیسل را با انواع سبزیجات خام ، پخته و یا بخارپز تزئین و سرو کنید.
- اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود شنیسل شما خوشمزه تر میشود و بهتر است مرغ ها را از شب قبل در مواد بخوابانید.
- برای ترد تر شدن شنیسل بجای پیاز از آب پیاز برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.
- برای اینکه طعم شنیسل دلچسب تر شود به آرد سوخاری کمی پودر زعفران اضافه کنید.
- اگر تکه های مرغ را بعد از طعم دار کردن و کوبیدن نیم پز کنید و بعد داخل آرد و تخم مرغ بغلتانید و سرخ کنید ، شنیسل شما خوشمزه تر میشود.
- برای سالم تر بودن غذا بهتر است بعد از سرخ شدن، شنیسل ها را روی دستمال روغن گیر و یا آبکش فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
- به جای پودرنان میتوانید از پودر سوخاری استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد شنیسل مرغ
1) اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید.
2) آب پیاز مرغ را بسیار ترد و خوشمزه میکند به جای آن پیاز را جایگزین نکنید.
منبع : shikonline
- چهارشنبه ۱ آبان ۹۸