راه آشپزی

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی که یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانیست ، دستور پخت ساده ای دارد و به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود که هر دوی آنها طرفدارن خاص خودش را دارد.

این شیرینی مانند کیک یزدی بیشتر برای مناسبت های ایام عزاداری و نیز برخی جشن ها تهیه میشود.

طرز تهیه شیرینی کشمشی بسیار ساده و راحت است و شما می توانید به راحتی همانند یک شیرینی پز حرفه ای این شیرینی را در خانه درست کنید و به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه در کنار خانواده و یا دوستانتان میل کنید.

برای اینکه بتوانید شیرینی کشمشی را تا یکماه سالم مصرف کنید باید حتما داخل آنها را در ظرف دربسته و در جای خنک نگهداری کنید.

مواد تهیه این شیرینی آرد، کره ، پودر شکر ، تخم مرغ و کشمش می باشد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی