راه آشپزی

طرز تهیه کامل “رشته پلو” با نکات و ترفندهای خوب جا افتادن

رشته پلو از ترکیب شدن برنج و رشته پلویی درست می شود.معمولا ایرانی ها به طور مرسوم رشته پلو را در شب چهارشنبه سوری و ایام نوروز درست می کنند.

رشته پلو بدون گوشت برای افرادی که دارای رژیم گیاه خواری هستند بسیار مناسب می باشد.

طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت ساده و مجلسی برای شب عید

مواد لازم رشته پلو مجلسی

  • برنج ایرانی :2 پیمانه
  • رشته پلویی قهوه ای رنگ:100 تا 150 گرم
  •  عدس:1 پیمانه
  •  کره حیوانی :50 گرم
  • فیله مرغ :300 تا 500 گرم
  • زعفران آب شده:3 قاشق غذاخوری
  •  دارچین:1 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده :3 قاشق غذاخوری
  •  کشمش پلویی و خرما:نصف پیمانه
  • نمک ، فلفل و روغن :به میزان لازم

طرز تهیه کامل رشته پلو مجلسی با فیله مرغ

برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک  خیس دهید. عدس را هم چند ساعت خیس کنید و بعد بپزید.

مواد لازم رشته پلو مجلسی چه چیزهایی هستند ؟

 کشمش را هم خیس میدهیم ، هسته خرما را جدا میکنیم ، پیاز را هم سرخ میکنیم و فیله مرغ را به صورت نواری خرد میکنیم و بعد آن را با نمک ، فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم و داخل کره یا روغن  تفت میدهیم تا سرخ شود و بعد پیاز ،کشمش و خرما را هم در داخلش یک تفت کوچک میدهیم. .همه مواد را که آماده کردیم.

 نحوه پخت رشته پلو با مرغ

 برنج را آبکش میکنیم و در حین آبکش شدن برنج زمانی که نیم پز است رشته پلویی و عدس را هم داخل آب برنج میریزیم تا با هم مخلوط شوند و پخته شوند.

سپس برنج ترکیب شده را آبکش میکنیم . در ظرف مورد نظری که میخواهیم برنج را دم کنیم مقداری روغن ریخته و ته آن را با سیب زمینی یا هر ته دیگی که دوست داشتید بچینید.

و بعد برنج ها را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بین برنج ها دارچین میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا دم بکشد.

وقتی برنج دم کشید مقداری از برنج را زعفرانی کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و با مرغ ، کشمش و خرما  روی برنج  یا لابه لای آن بچینید.

اگر بخواهید رشته پلو را به صورت کته ای درست کنید باید ابتدا 2 پیمانه برنج را به همراه 3 پیمانه آب و مقدار کمی نمک و روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

بعد از اینکه آب به جوش آمد و مقداری از آب تبخیر شد رشته ها را با برنج مخلوط کنید و وقتی آب کاملا بخار شد روی در قابلمه یک دم کنی بگذارید و 45 دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا رشته پلو دم بکشد.

نکاتی در تهیه رشته پلو

  • بخاطر اینکه رشته ها خیلی زود نرم و له میشوند باید به زمانی که رشته ها را داخل آب جوش میریزید دقت کنید تا زیاد از حد نجوشد.
  • خود رشته پلویی مقداری شوری دارد به همین دلیل موقع مصرف باید به میزان مصرف نمک در غذا دقت کنید.
  • رشته پلو را میتوان با گوشت چرخ کرده، گوشت گوسفندی تکه ای و یا گوشت مرغ تهیه کرد و یا اصلا از گوشت استفاده نکرد.

نکات تکمیلی در مورد رشته پلو

رشته پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
رشته پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: nicecooking

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی