طرز پخت:
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و می زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می ریزیم و به هم می زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی متر باشد روی آتش می گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می ریزیم به طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به دقت لوله می کنیم.
با ۹ عدد تخم مرغ سه عدد املت ساده مطابق دستور فوق تهیه می کنیم و یک پیمانه مرغ پخته شده خرد شده با نصف پیمانه کالباس یا ژامبون خرد شده و نصف پیمانه قارچ خرد شده سرخ شده را با ۱۵۰ گرم خامه و کمی نمک و فلفل مخلوط می نمائیم و این مواد را سه قسمت مساوی کرده و لای هر املت یک قسمت از آن را می ریزیم و لوله می نمائیم.(آسمونی)
- سه شنبه ۶ بهمن ۹۴