راه آشپزی

بستنی انار (مخصوص شب یلدا)

مواد لازم برای ۸ نفر:
انار بزرگ ۲ عدد
لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
شکر یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ ۲ پیمانه


d8a8d8b3d8aad986db8c-d8a7d986d8a7d8b1-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8a7d8b5d984db8c-d8b9daa9d8b3-e1570205339747

طرز تهیه بستنی انار :
• با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
• مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید. • به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
• به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید. • مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
• بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید

منبع: ashpazsho.wordpress

شنبه ۱۲ بهمن ۹۸ , ۱۰:۵۵ طراحی سایت تهران

ممنون از شما عالی بود

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی