مواد لازم:
- ۲ لیوان بلغور پلویی
- ۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
- ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط پوست گرفته شده و مکعبی خرد شده
- ۳-۴ عدد فلفل سبز قلمی ریز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری سرپر کره
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق مرباخوری نمک
- ۳ لیوان آب گرم
- مقداری نعناع خشک یا نعناع تازه
- مقداری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه:
بلغورها را داخل آبکش ریخته آنها را میشوییم.داخل یک قابلمه گود روغن زیتون،کره،پیازهای ریز خرد شده و نمک را میریزیم.تا زمانی که پیازها شفاف شوند تفتشان میدهیم.به آنها فلفل های ریز خرد شده را اضافه کرده و ۲-۱ دقیقه بیشتر آنها را تفت می دهیم.سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و تازمانی که آبشان اندکی بخار شود تفتشان میدهیم.بعد بلغورها را اضافه کرده و ۲-۱ دقیقه اضافه تر آنها را تفت می دهیم.آب گرم را به بلغور اضافه کرده ابتدا شعله گاز را به مدت ۳-۲ دقیقه زیاد کرده وسپس آن را کم نموده و غذا را تا زمانی که آبش بخوبی بخار شود میپزیم.بسته به طبع وذائقه به پلوی بلغور نعناع خشک و فلفل قرمز اضافه کرده و با پلو مخلوط مینماییم.روی درب باز قابلمه ۲ لایه حوله کاغذی قرارداده وسپس روی درب آن دم کن قرار داده و درب حاوی دم کنی را روی قابلمه میگذاریم. پلو را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه میپزیم.بلغور پلو را میتوان با دوغ و خیارماست سرو کرد.
منبع : ashpazekhallagh
- يكشنبه ۱۷ شهریور ۹۸