راه آشپزی

آموزش تهیه‌ تارت لیمو

آموزش تهیه‌ تارت لیمو


آموزش تهیه‌ تارت لیمو

 

مواد لازم برای تهیه کرم:

زرده تخم مرغ                               9 عدد
خلال پوست و آب لیمو                  4 عدد لیمو
شکر                                          250 گرم
کره                                             300 گرم

 

آموزش تهیه‌ تارت لیمو

مواد لازم برای تهیه نان شیرینی:

آرد                                              500 گرم
نمک دریایی                                نوک انگشت
کره                                             250 گرم
شکر                                          50 گرم
وانیل                                          1 قاشق چای خوری
پوست کاملاً رنده شده                1 عدد لیمو
تخم مرغ                                     1 عدد + 1 زرده اضافی
آب یخ                                        80 میلی لیتر

 
آموزش تهیه‌ تارت لیمو
 

روش تهیه نان شیرینی:

 
* دمای فر را روی 220 درجه تنظیم نمایید.
* آرد و نمک را الک کنید و آن‌ها را روی یک سطح خنک بریزید.
* کره را به مکعب‌های کوچک خرد کنید. سپس کره و شکر و وانیل و پوست لیموی رنده شده را روی آرد بریزید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید. مواد را روی هم انباشته نمایید. میان آن‌ها یک حفره به وجود بیاورید و تخم مرغ را به همراه زرده اضافی و آب خیلی یخ، داخل حفره بریزید. مواد را کاملاً به هم بزنید.
* خمیر را با دستانتان کاملاً ورز دهید. اگر تکه های کره همچنان بین مواد مشخص بود نگران نباشید.
* زمانی که به نظر می‌رسد مواد کاملاً با هم ترکیب شده‌اند، همچنان برای مدتی به ورز دادن ادامه دهید.
 
خمیر را کف ظرفی که سطح آن را با کاغذ شیرینی پزی پوشانده‌اید، پهن کنید و آن را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. خمیر نباید بیش از این مدت داخل یخچال بماند.
* خمیر را از یخچال خارج کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

 

آموزش تهیه‌ تارت لیمو

 

روش تهیه کرم تارت:

* همه مواد کرم را روی حرارت ملایم، به آرامی با هم مخلوط کنید، در غیر این صورت مواد خودشان را می‌گیرند و بریده بریده خواهند شد. باید حدود 8 الی 10 دقیقه به طول بینجامد.
* مواد را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف دیگری بریزید تا سرد شوند.
* بعد از سرد شدن آن‌ها را روی نان شیرینی بریزید طوری که ضخامت کرم، ضخیم‌تر از نان شیرینی شود. ولی ظرف را خیلی پر نکنید.
* آن را به مدت 5 الی 6 دقیقه داخل فر با دمای 240 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
* تارت را در دمای اتاق نگه دارید تا سرد شود. سپس آن‌ها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
تارت لیمو آماده است تا نوش جان بفرمایید.

سلام
وبلاگ تون رو دیدم واقعا عالی بود، خداروشکر ک طرفداران تغذیه و سلامتی هم تو فضای مجازی حرفه میدرخشن.
من یک فروشگاه کتاب و مقاله دارم که در موضوعات مختلف فایل میزارم.یه سر به سایت من بزن،هم word میزارم  هم pdf هم ppt
اما الان با یک کتاب اومد پیشت،
کتاب دارونامه طوبا
با فرمت word که میتونی ازش به راحتی کپی کنی و تا چندوقت خیالت از بابت بروزرسانی وبلاگ راحت باشه.
این لینک مقاله؛
http://ansaar.mesell.ir/post/3739/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B7%D9%88%D8%A8%D8%A7-word

اینم یادت باشه،یک خرید برای همیشه
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی