راه آشپزی

طرز تهیه ترشی بامیه

برای تهیه این ترشی، بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده کنید که سالم و سبز هستند. اگر ساقه بامیه بلند باشد، باید کمی آن را کوتاه کنید. در انجام این کار باید دقت شود. چون که اگر مقدار زیادی از ساقه آن را بگیرید، ماده لیز درون آن بیرون می‌آید و به کیفیت ترشی آسیب می‌زند.

برای تهیه این ترشی، بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده کنید که سالم و سبز هستند. اگر ساقه بامیه بلند باشد، باید کمی آن را کوتاه کنید. در انجام این کار باید دقت شود. چون که اگر مقدار زیادی از ساقه آن را بگیرید، ماده لیز درون آن بیرون می‌آید و به کیفیت ترشی آسیب می‌زند.
 
 مواد مورد نیاز:

  • بامیه یک کیلوگرم
  • سیر یک بوته
  • موسیر  50 گرم
  • ادویه 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • سرکه سفید به میزان لازم

 ترشی بامیه

طرز تهیه:

1. بامیه‌ها را بشوئید و درون صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس درون ظرف مخصوص ترشی بریزید. پوست سیرها را بگیرید و لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

2. موسیر را بخیسانید. پس از نرم شدن و گرفتن دور ریزشان، آن‌ها را بشوئید و در صافی بریزید تا آب خود را پس دهد. سپس آن‌ها را لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

3. اکنون ادویه و نمک را به بامیه بیفزائید و سرکه، به اندازه‌ای بریزید که روی بامیه را بپوشاند. بعد درِ ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

یادآوری 1: مقدار نمک را، بنا به دلخواه می‌توان کم یا زیاد کرد.

یادآوری 2: پس از حدود 15 روز، ترشی قابل مصرف است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی