راه آشپزی

ساندویچ مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی

نتیجه تصویری برای مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی



مواد اولیه : برای 8 نفر
سینه مرغ 8 عدد (بدون پوست و استخوان)
سرکه 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
رزماری 2 قاشق چای خوری (خرد شده)
سیر 2 حبه (خرد شده)
پیاز 2 عدد (پیاز قرمز) - خرد شده
نان فرانسوی 8 عدد (از وسط نصف شده)
نمک به مقدار لازم
گوجه فرنگی 4 عدد (ورقه شده)
کاهو به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم



طرز تهیه:
مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت 10 دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.
قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید

با راه آشپزی همراه باشید

منبع: اینستاگرام

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی