فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.
مواد لازم برای فالوده شیرازی
- آب 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- گلاب 1/4 لیوان
- رشته فالوده 100 گرم
طرز تهیه فالوده
برای درست کردن این فالوده خوشمزه اول از همه دو پیمانه آب و دو پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شد آن را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید.
مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت 5 ساعت بماند.
بعد از آماده شدن مخلوط بالا ، قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد، نودل ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه آن را آبکش کرده با آب سرد بشویید و بگذارید تا آبش برود.
فالوده را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید با برش هایی از لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید.
بهتر است مخلوط شکر و آب را نیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.
با راه آشپزی همراه باشید
نکات کلیدی تهیه فالوده شیرازی:
– رشته مخصوص به صورت بسته های آماده در فروشگاه ها به فروش میرسد.
– شیره حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن رشته ها سفت و سرد شوند.
– برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه آنها بجوشند تا پخته و نرم شوند.
– در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته به جای رشته استفاده میشود اما به دلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد رشته آماده جایگزین نشاسته شده است.
منبع: doniayshad.home.blog
- شنبه ۱۶ آذر ۹۸